Loading...
PROFIL 2017-11-13T18:00:00+00:00

PROFIL

Profil af Tasfo

Tasfo Selskaberne er en samlebetegnelse for mere end 20 kapitalselskaber, som besidder selskaber og ejendomme. Forretningsområderne er udlånsvirksomhed af likvider, ejendomme og ejerskab af selskaber.
Udlånsvirksomheden baserer sig primært på udlån til erhverv, dette være sig typisk kapitalselskaber. Der er tale om lån med en kort løbetid, hvor lånet forventes tilbagebetalt indenfor 3 – 5 år. Der udstedes pantebreve indeholdende lånebetingelserne samt en rente- og afdragsprofil.

Det andet forretningsområde i Tasfo Selskaberne er investering i ejendomme. Vi tilbyder udlejning af flotte lejemål i alle størrelser og prisniveauer i Vejle, Fredericia, Haderslev, Odense, Glostrup og København, både privat- og erhvervslejemål. Ejendommene er alle centralt beliggende og attraktive for lejerne. Tasfo Selskaberne investerer ikke i industriejendomme, logistikejendomme og større enkeltbrugerejendomme.

Geografisk beliggenhed er afgørende for investeringerne, og fokusområderne er primært bynære områder i Fredericia, Vejle, Kolding, Odense, Århus og København.

De forskellige lejemål kan ses under punktet Ejendomme her på siden, hvor der findes en samlet fortegnelse over beliggenhed og størrelsen på de enkelte lejemål i de ovennævnte byer. Her fremgår det også, hvilke lejemål, der er ledige, herunder pris m.m.

Det tredje forretningsområde i Tasfo Selskaberne er investering i porteføljeselskaber i SMV og Venture kategorien. Branchemæssigt er der fokus på virksomheder, der henvender sig til forbruger segmentet eller et dertil associeret product.